Post by waivafambbasco on Feb 15, 2022 16:49:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok érmét kódol ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Imádom a Dragon Ball z-t, szóval ez nagyon szórakoztató számomra, csak egy probléma van Goku kamahja, nem tudom, hogyan kell kiírni, de a sugarának kicsit hosszabbnak kell lennie, legalább 4 másodpercig, mert nem csinál 2 másodpercet ezért 4 csillagos értékelést adok erre
Szeretem az új földeket a sztori módban, az új karaktereket és a PvP-t. De van egy probléma, ahogy az összes mesterséges intelligencia harc ugyanaz, ütnek, lőnek, ütnek és lőnek, ez bosszantó, és mindenki, akivel eddig PvP-ben harcoltam, ugyanúgy harcolt, kérem változtassa meg.
Úgy tűnik, nagyszerű játék lenne, de égetően szüksége van egy többjátékosra. Játszanék vele, ha lenne egy többjátékos, amivel játszhatnék a barátaimmal, de ez nem így van. Szóval nem játszom ;-;
Nagyon szeretem a játékot, de az egyetlen probléma az, hogy ki akarom hívni a barátaimat egy online játékban. És csodálatos lenne, ha készítenél egy hosszabb sztori módot és egy keményebb pályát, mert az extrém szint nem olyan nehéz, de nagyon értékelem a játékot. Ez a játék sikerülni fog 😀😊
A játék jó, de a hősök árai meghatóak
Imádom ezt a játékot, és határozottan 5 csillagos. De lehet, hogy azon töprenghet, hogy miért csak 4-et értékeltem. Nos, ez csak egy dolog miatt van, és az a tény, hogy kénytelen vagy tényleges pénzt fizetni azért, hogy 7-10 harcost feloldhass, ami olyan balhé, hogy nem tudsz teljesíteni. kihívás vagy valami, amivel valutát kell váltani, hogy megvegye. Tegyük fel, hogy legyőzöd az összes sztori módot, és minden szinten 3 csillagot kapsz, a játék megváltoztatja a pénznemet a valódi pénzköltésről körülbelül 800 drágakő elköltésére? Pls csináld
Szeresd a játékot. Utáld a reklámokat. A hirdetések miatt eltávolították. Akartam streamelni, nem tudtam megtenni, mert minden meccs után felbukkantak a hirdetések. Tudom, hogy a hirdetések bevételt jelentenek, ezért ezt ne állítsa senki ellen.
Sok bug, ha egyszer nyerni kezdek minden egyes alkalommal, amikor elindul a játékból, úgy tűnik, hogy a bossok támadhatnak, még akkor is, ha én már középen támadtam őket, és a speciális karakterek ne csak valódi pénzes vásárlásra legyenek elérhetők. hogy feloldja őket fizetéssel. Javítsa ki mindezt, és akkor a játék nem lesz teljesen szemét
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Azione jvx
Imádom ezt a játékot, és jó vagyok benne, de valahányszor pislogok, a bot megdöbben, miért van ez!!!!!!!!🙄🙄
Nagyon szeretem a játékot, de a karakterek egyensúlya rossz. Csak Grand Priest, Whis vagy Ultra Instinct Vegetát használok. Úgy érzi, hogy túlságosan össze vannak kötve. A harcok megismétlődnek, mert csak blokkolni kell, és ott van egy kis ablak, és egy kombóhoz láncolja őket. Szeretnék egy online meccset is, és egy gárdatörés funkciót, hogy ne várják meg, hogy a támadásaim véget érjenek és eltaláljanak. A védőrácsnak néhány másodpercre mozdulatlanná kell válnia. Összességében a játék nagyszerű, de még lehet fejleszteni.
Összességében egy nagyon szép játék. Kivéve azt a tényt, hogy vannak olyan körök, amelyeket a sztori módban megvívsz a gyenge karaktereiddel, hogy érdekessé és ne unalmassá tedd az erős karakterekkel, de amikor harcolsz és az ellenfeled elkezdi a normál kombóit, az tovább és tovább megy... végül megölnek, pedig gyenge karakterek voltak. Ezért és nem más okból úgy döntöttem, hogy 2 csillagot adok a játéknak.
Persze nincs benne minden, de kielégítő. Szerintem jó ötlet lesz a hp-átlagodnak megfelelő öltözködést hozzáadni, ha az egészséged 90 alatt van, akkor a ruhád elszakad.
A játék szórakoztató, csak túl sok hirdetés. Azt is megértem, hogy fizethet az eltávolításukért, de olyan sok van, hogy vagy kifizeti ezt a díjat, vagy egyáltalán nem játszik.
Imádom ezt a játékot és az animét, de 5 csillagot adok, mert nagyon sok erős ember van, de nem akarom, hogy az emberek csak virtuális harcosokra használják fel hitelüket, kérlek, javítsd ki. Mert az embereknek fizetni kell a munkáért, de neeeem... van cradit!!!!!!!! A játékban!
Jo játék szerintem
Ja nem értem amit beszélsz mert 11 éves vagyok
Nem elképesztő. Az online torta, nincs késés, megtalálja a böjtölési módot, mindenki ugyanazt játszik, túl gyorsan tudnak reagálni. Ez egy hamis rendetlenség
كلمات كراش - لعبة تسلية وتحدي من زيتونة So‘z o‘yinlari lec
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Action aepl
Szórakoztató játék, de a bankszámlámon folyamatosan fogy a készpénz, mert valami haszontalan csomagra költöm, mi késztet erre? Kr.e. minden hősnek ugyanolyan erősségei vannak, ami sántít, ha kijavítod, hogy 5 csillagot adok erre a játékra
Ez egy nagyszerű játék, de PvP módban ugyanaz a minta és ugyanaz a zár minden alkalommal, amikor ütés, ütés, ütés, robbanás, ütés, ütés, ütés, robbanás, és addig csinálják, amíg nem nyernek. 5 CSILLAG, amíg AZONNALI VÁLTÓVÁLTÓT VAGY IHOZÓT KAPTUNK, HOGY KI KERÜLJÜNK A ZÁRON
Nagyon szórakoztató játék, de van néhány nagy hibája, hogy végtelen kombinációja van, minden szint után van egy hozzávaló, és a térkép és a főoldal közötti váltástól a karakterek, miközben másképp néznek ki, mind egyformán érzik magukat, csak a számok változnak. nincs sok őrlődés a dolgok megszerzéséhez, és a centrifugálási mechanika is elég korrekt.
Szeretem ezt a játékot, de nem tudom legyőzni a végső főnököt, és amikor kiválasztok egy karaktert, az nem változtatja meg a karakteremet, úgyhogy véleményem szerint a szemét.
Annyi hiba és hiba, hogy könnyen nyerhetek, de annyira szórakoztató, hogy több hőst szeretnék ebben a játékban
Imádom a játékot, de a játék folyamatosan leáll, miközben játszom, és van egy hirdetés, amelyet nem lehet kihagyni. Kérjük, javítsa ezt a problémát. De ettől eltekintve ez egy nagyszerű Dragon Ball Stickman játék!
Kicsit unalmas, ha folytatod a játékot. Kérjük, változtassa meg a blokkot, mint amikor megüti a blokkot, miközben az ellenség megtámad. Kérlek, adj hozzá néhány teleportot, mint a Naruto a ps2-n
A játék nagyon függő ..a grafika is nagyon jó...minden erő és a karakterek is jók...de amit 4 csillagra adtam,hogy a játék karaktere 12 hét játék után eltűnik. ...csak ez a hiba ebben a játékban egyébként ez a játék 5 csillagos játék Az összes karakter eltűnik, és ha meccset játszunk, akkor a meccs sem kezdődik el
Csak egy nagyszerű játék, de adj hozzá több skint és pályát, valamint jobb sztorit, például filmes felvételeket és szinkronjátékot
Nagyon jó játék, de a játék néha összeomlik, és mindig kapok egy hirdetést, amikor egy másik szintre lépek
A 30 másodperces hirdetések minden 10 másodperces harc után nevetségesek. Mindenképpen be kell perelni szerzői jogok megsértése miatt.
Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight Jangovar slsx
Ez a játék csodálatos, szeretem az új frissítéseket, 2020 közepe óta nem játszottam vele, már a 3. nap után meguntam, de ezekre az új frissítésekre volt szükségem ennek a játéknak. 😄
Tetszik
Ritkán teszek értékelést a játékokra, de ez a játék jó értelemben tisztességes, semmiféle hirdetéssel és nagyon jó játékmenettel.
Nagyon jó játék Jó grafikája van, és van egy további íze is
Jó lenne, ha a játékos karakterei is regenerálnák az egészséget, és csak a boss-harcokban tudna a gazember is egészséget regenerálni. És a főnöki harcoknak nincs időkorlátja. Az is fantasztikus lenne, ha a karakterek új erőket szabadítanának fel a főnökharcokban, amikor a játékos karaktere teljes manával rendelkezik, de alacsony az egészségi állapota. A játék elég jó, de ha ezek a frissítések hozzáadódnak. Ez lesz a legjobb